Continental VanContact Ultra Sommerdæk

Skabt til at holde ud.
I årevis og år.

Den nye VanContact Ultra.

HOLDBARHED
Lige så pålidelig som din bedste medarbejder.
Ligesom enhver succesfuld virksomhed har til formål at opbygge langvarige relationer, er vores mål at være ved din side så længe som muligt. Derfor har vi udviklet VanContact™ Ultra - et dæk, du kommer til at bruge lang tid sammen med. Kraftigere opbygning og fælgbeskyttelse, der stabiliserer og strækker sig rundt om hele siden af dækket. Dette sikrer dækkets længere holdbarhed og reducerer sandsynligheden for skader ved f.eks. påkørsel af kantsten. Dækket er din kørselspartner i meget lang tid.

LAV RULLEMODSTAND
Hav fokus på din virksomhed - ikke dine dæk.
Vi ved, at du højst sandsynligt har andre prioriteter end at skulle tænke på dækkene på dine flådekøretøjer. Derfor kommer vi med et helt nyt og skræddersyet dæk til varevognen, der matcher varevognens krav, herunder ekstra holdbarhed. Dette er det optimale valg til din varevogn i flåden. Vi er ikke gået på kompromis med sikkerheden.

LEVETID, DER VIL OVERRASKE DIG
Dækkene, der tillader dig at køre og køre og køre.
Da vi udviklede VanContact™ Ultra, havde vi til formål at skabe et dæk, der får dig endnu oftere fra A til B. For at levere fremragende levetid, har vi skabt et nyt mønsterdesign. Resultatet: et større trædeflade mellem dækket og vejen, hvilket reducerer slid i mønsteret samt vejstøj. Nu er der kun tilbage at ønske dig en masse flere behagelige og rolige turer fra A til B uden udfordringer.

Kundelogin


Du er en privat kunde?

Hvis du ønsker at købe dæk til dit køretøj online, skal du klikke her.


Ikke kunde endnu?

Tilmeld dig nu gratis

Gratis dinedaek.dk-nyhedsbrev!

Produktnyheder og anbefalinger fra hele vores produktsortiment

Nyd de bedste tilbud og eksklusive fordele© 2001-2023 Delticom AG - dinedaek.dk - 07.06.2023 00:15