Vores engrostilbud

Benyt dig af et af de bedste dæktilbud i Europa!

Hvis du er en professionel dækforhandler, som forventer at købe dæk med jævne mellemrum, så opfordrer vi dig til at benytte dig af vores konkurrencedygtige engrostilbud på dæk til personbiler, motorcykler og lastbiler.

Dine fordele som erhvervskunde:

Har vi allerede gjort forretning før?

Hvordan du kontakter os?

Skriv indledningsvist en kort e-mail til Engroshandel@delti.com med din forespørgsel bestående af en beskrivelse af de dæk, som du er interesseret i, samt angivelse af dit firma og dine kontaktoplysninger. Vi vil kontakte dig med vores tilbud inden for 48 timer.

Hvordan får du vores engrostilbud?

Når vi kender til dine behov, vil vi justere vores engrostilbud i overensstemmelse hermed. Vi foreslår, at data overføres automatisk. På denne måde sikrer vi, at du kun får tilbudt dæk, som står parat til øjeblikkelig levering.

Delticom_Lager_Sehnde

Om os:

Vores firma Delticom AG er vokset hurtigt, siden det blev grundlagt for 15 år siden, til at blive en af Europas største dækleverandører generelt, og den største dækforhandler på internettet i særdeleshed. Firmaet er noteret på børsen i Frankfurt i S-Dax segmentet. Vi havde en samlet omsætning på omkring 500 millioner Euros i 2015. For yderligere oplysninger om firmaet gå til www.delti.com.

Registrer dig nu!© 2001-2019 Delticom AG - dinedaek.dk - 19.06.2019 00:15