Gribe muligheder - vokse sammen: Bliv Delticom Værkstedspartner

Dækhandelen ændrer sig: Digitaliseringen øges støt, og folk bliver mere og mere mobile. Dette påvirker også forbrugernes adfærd. Lyder det som dårlige nyheder for dækforhandlere? Nej, det betyder nye muligheder, der skal udnyttes intelligent for at positionere dig selv som en bæredygtig mobilitetspartner! Hos Delticom er vi overbeviste om, at dækforhandlere online og offline kan drage fordel af hinanden.

Få nye kunder gratis med Delticom AG

Annonceringstiltag for at få nye kunder er dyre og resulterer ofte i tab. Samarbejd med os om at gå uden om de traditionelle veje, og drag fordel af de muligheder, som online-dækhandel tilbyder som Delticom Værkstedspartner. Når alt kommer til alt, så mens andelen af solgte dæk via internettet vokser, er behovet for service stadig.

Delticom AG er Europas største online dækforhandler med over 12 millioner kunder over hele verden. Som Delticom Værkstedspartner anbefaler vi dit værksted til montering og service gratis i vores slutkundeforretninger som Daekonline.dk, Tirendo og mange flere.

Som Delticom Værkstedspartner kan du nå ud til potentielle nye kunder

  • regionalt
  • uden tab på grund af spildt reklame
  • uden at skulle reklamere selv
  • og helt gratis!

Benyt din chance for yderligere forretning, såsom inspektioner eller olieskift, og fasthold kunder på lang sigt, så din forretning vokser.

Bliv en Delticom Værkstedspartner - tilmeld dig her!


Du er en privat kunde?

Hvis du ønsker at købe dæk til dit køretøj online, skal du klikke her.


Ikke kunde endnu?

Tilmeld dig nu gratis