Dækhandel sat i system

Udnyt mulighederne - lad os vokse sammen

Dækmarkedet er under hastig forandring: Digitaliseringen buldrer fremad og vi bliver mere og mere mobile. Disse forhold påvirker også vores købsadfærd. Det lyder måske umiddelbart som dårligt nyt for det stationære dæksalg? Det er det heldigvis slet ikke, derimod får du helt nye muligheder for at fremtidssikre din dækhandel og gøre dig selv til en attraktiv mobilitetspartner!

Hos daekonline.dk er vi ikke i tvivl om, at online- og offline dækhandlen kan drage gensidig nytte af hinanden. Derfor vil vi gerne give dig redskaberne til at udnytte digitaliseringens muligheder optimalt, og derved få del i det hastigt voksende online-dæksalg. Interesseret? Vi viser dig hvordan!


Skaf nye kunder helt gratis med daekonline.dk!

Det er dyrt at få fat i ny kunder, og mange af reklamekronerne risikerer at gå tabt, fordi dit budskab ikke når ud til den rigtige målgruppe. Glem alt om traditionelle marketingstrategier, og bliv i stedet Delticom servicepartner med de mange fordele, det indebærer. Hvorfor? Fordi:

Online dækhandlen er i vækst:

I 2018 steg andelen af online dæk- og tilbehørssalg med 10% i Tyskland.

Behovet for offline-serviceydelser forsvinder dog ikke af den grund:

75% af alle dæk købt online bliver nemlig stadig monteret på et værksted.

Source: AutoTeileOnlineMonitor (ATOM), 2018

Og lige præcis her ligger dit potentiale:

Delticom AG er med sine over 9 mio. kunder Europas største online dækforhandler. Dette store kundenetværk kan du udnytte!

Som servicepartner hos Delticom anbefaler vi dit værksted i vores slutkundeshops. Disse omfatter bl.a. daekonline.dk, tirendo og mcdaekonline.dk.

Dermed når du ud til masser af potentielle kunder

  • regionalt
  • uden spildte kampagnekroner
  • uden selv at skulle reklamere
  • og fuldstændig gratis!

Gå ikke glip af chancen for at score ekstra omsætning, f.eks. i forbindelse med syn eller olieskift, og skab langfristet kundebinding for øget vækst i din virksomhed.

Bliv servicepartner nu!

DK


Fleksibilitet uden kontraktbinding: Brug din gratis adgang til vores lager!

Det er gratis og fuldstændig uforpligtende at oprette sig som forretningspartner hos daekonline.dk. Der opkræves ingen månedlige gebyrer og vi opererer ikke med minimumsbestillinger! Faktisk sparer du penge alene ved at oprette dig som partner hos os. Hvordan nu det?

Takket være egne varelagre og mangeårig erfaring inden for logistikmanagement kan vi tilbyde korte leveringstider. Dermed har du altid adgang til et kæmpe udvalg af dæk, hjul og tilbehør. Du slipper for udgifterne til lagerdriften og er samtidig komplet fleksibel og uafhængig.

Dæk:

Som forhandlerkunde drager du fordel af vores kæmpestore udvalg af dæk, der imødekommer snart sagt alle anvendelsesbehov. Her finder du altid de passende dæk uanset køretøj, og kan dermed opfylde kundernes behov med kort varsel - uanset det gælder dæk til personbiler eller græsslåmaskiner.

Som Europas største online dækforhandler kan vi tilbyde dig prisvenlige forhandlerbetingelser, uden gebyrer og minimumsbestillinger, og det helt uden portoudgifter - lige fra første levering!

Tilmeld dig gratis nu!

Komplethjul /RDKS:

Har din kunde også brug passende fælge til de valgte dæk? Intet problem, med daekonline.dk kan du udvide dit servicetilbud og tilbyde din kunder det størst mulige udvalg - helt uden lager- og opbevaringsudgifter!

Med vores konfigurator til komplethjul finder du altid den passende hjul-dæk-kombination til kundens køretøj - klar til at blive monteret og med passende RDK-system. Vi fører et stort udvalg af aluminiums- og stålfælge at bedste kvalitet og fra kendte producenter. Disse kan du kombinere med dæk fra vores store sortiment.

Læs mere om vores komplethjul af aluminium eller stål her.

Serviceydelser:

Vi har over 15 års erfaring inden for online-handel og arbejder hele tiden på at optimere vores servicetilbud. Her ligger fokus især på udviklingen af serviceydelser, der gør din hverdag som forhandler nemmere og understøtter dig på bedst mulig vis.

  • Søgefunktioner: Mange forskellige veje fører til det rigtige dæk. Derfor tilbyder vi mange forskellige søgemuligheder i vores onlineshops. Du kan både søge via matchcode, artikelnummer, producent-ID eller EAN - valget er dit.
  • Ekspresforsendelse: Står du med en utålmodig kunde, der faktisk helt skulle have haft sine dæk i går? Så brug vores ekspresforsendelse. Mange artikler kan allerede leveres til dig næste dag, hvis du afgiver din bestillingen senest kl. 15.
  • Datafeed: Gennem automatisering tilbyder vi dig øget effektivitet og omsætning. Ved behov kan vi oprette et gratis, automatiseret datafeed, der giver dig et dagsaktuelt overblik over alle væsentlige informationer, nærmere bestemt: Dæk, priser og lagerbestand samt individuelle tilbud ved køb af store mængder. Du bestemmer selv omfang, dataformat og overførselsmetode, og kan på den måde forvalte dine bestillinger billigst muligt.
  • Serviceteam: Vi gør online-handel til en personlig affære. Vores kompetente B2B-serviceteam er specialtrænet i at imødekomme vores kunders spørgsmål og behov. Du kan komme i kontakt med os mandag til fredag fra kl. 07.00 til kl. 22:00 på telefonnummer: 0511 / 93634-965 eller per e-mail: autoreifenonline@delti.com

Gratis rådgivningsredskaber:

Som din handelspartner ønsker vi at hjælpe dig med at gøre din dækhandel endnu mere serviceorienteret, og understøtter dig i den forbindelse bl.a i at yde optimal kunderådgivning. Til dette formål stiller vi en række gratis værktøjer til rådighed, der hjælper dig i dine salgssamtaler med kunderne.

Vores salgsberegner gør det muligt for dig at oprette individuelle margener for forskellige produktgrupper i shoppen. Ud fra dine valgte margener og dine indkøbspriser beregner vi automatisk kundens slutpris.

Som specialist kender du hurdlerne i forbindelse med dækkøb: Dækudvalget fra de forskellige producenter er enormt! Det helt rigtige dæk findes med garanti derude, perfekt afstemt efter kundens kørsel og pengepung - men hvilket? Med vores virtuelle dækrådgiver finder du efter kun få spørgsmål det passende dæk til kundens behov. Dermed gør du udvalget overskueligt og sparer tid og never.

Det nemmeste og allermest bekvemme er at rådgive kunden direkte ved køretøjet ved hjælp af vores gratis autodaekonline-app. Du behøver bare at logge dig ind på autodaekonline.dk, så finder du med få klik alle vigtige salgsoplysninger - komprimeret og overskueligt præsenteret, så du kan koncentrere dig om at levere en effektiv kunderådgivning!

Var det lige vel mange informationer på én gang?

Bliv forhandlerkunde hos autodaekonline.dk! Alle informationer om oprettelse og registrering finder du her.


Du er en privat kunde?

Hvis du ønsker at købe dæk til dit køretøj online, skal du klikke her.


Ikke kunde endnu?

Tilmeld dig nu gratis