Caravan-dæk: Ekstra forretninger med store avancer

Wohnmobil Reifen

At være spontan og nyde friheden på "det rullende hotel": caravaner er blevet populære blandt flere og flere rejseentusiaster til ferier uden krav om hotel og bestemte ferieruter, som er arrangeret og planlagt på forhånd.

For Dem som dækforhandler betyder denne udvikling en ting frem for alt andet: muligheden for at øge salget og høje avancer.

Muligheder for høj avance ved salg af caravan-dæk

Hvad er pointen?  For at kunne nyde friheden på deres fire hjul, er de fleste ejere af caravaner afhængige af Deres hjælp som ekspert inden for dæk og biler. Ud over teknisk assistance skal Deres kunder kunne at stole på pålidelige og frem for alt holdbare dæk, og kunderne er ofte villige til at investere store summer - det er trods alt den næste rejse, der er spil!

Fuldt sortiment og fremragende forhandlerpriser - også uden eget lager

For Dem betyder dette, at selvom De ikke er specialiseret inden for caravaner, kan De benytte muligheden for de ekstra forretninger ved den rette konsultation og salg af passende dæk til Deres kunder. De kan særligt opnå gode avancer inden for sektoren for caravan-dæk. De behøver ikke engang at have Deres eget lager.

Benyt Deres indkøbsfordele hos dinedaek.dk!

Wohnmobil Reifen

 

  • Blive en full-range leverandør - adgang til alle almindelige dimensioner
  • Alle velkendte producenter som bl.a. Continental, Michelin, Pirelli eller Maxxis
  • Fremragende indkøbsbetingelser allerede fra det første dæk
  • Ressourcebesparende: Eksternt lager via Delticoms centrallager
  • Fuld fleksibilitet: ingen forsendelsesomkostninger, ingen minimumsmængder, ingen yderligere omkostninger
  • Uden forsendelsesomkostninger
  • Kompetente kontaktpersoner og B2B-serviceteam.

Uanset om De er dækforhandler, caravanværksted, caravanforhandler eller udlejningsvirksomhed med egen flåde - spar ressourcer, forbliv fleksibel, og tag Deres forretning med Dem! Meget enkelt, gratis og uforpligtende.


Afprøv os: Tilmeld Dem nu som forhandler!

______________________________________________________________

Flere oplysninger om dæk til caravaner:

CP-dæk:

Caravan-dæk skal opfylde visse betingelser. Såkaldte "CP-dæk" er udviklet og godkendt til brug på caravaner.

"CP" står for "Camping". Disse dæk er C-dæk (Kommercielle" eller "Lastvogns") og er optimeret til de særlige krav som f.eks. campingvognes lange servicelevetid. CP-dæk fremstilles af bl.a. Michelin og Continental.

CP-dæk er konstrueret til campingkøretøjer som f.eks. caravaner og har en forstærket dækstruktur. CP-dæk, hvis konstruktion svarer til C- dækkenes, tilbyder en høj belastningskapacitet. Ved at øge lufttrykket betydeligt tilbyder CP-dæk en højere belastningskapacitet og samtidig bedre beskyttelse mod mekaniske skader. Dækkene har multilags-forstærkning. Et eksempel på dette er 205/55 R16 99 CP V. Det betyder, at dækkene er beskyttet mod flade punkter selv under længere serviceliv.

Rådgivning og salg af caravan-dæk: Brug Deres muligheder

Kommer caravan-ejere til Deres værksted for ferieforberedelse? Jamen det er da godt! Se nærmere på dækkene, og tjek dem for eventuelle skader, tab af lufttryk eller tegn på slid. Selv et kig på DOT, fremstillingsdatoen, er jo ingen skade til. Specielt ved køretøjer, der udsættes for en lang servicelevetid - ofte under alle slags vejrforhold - bliver dækkene ofte undervurderet eller overset.

Også her er De efterspurgt som ekspert og kan tjene på gode råd og service. Dinedaek.dk vil gerne hjælpe Dem med det rette valg og de bedste købsbetingelser uden ekstra omkostninger.


Du er en privat kunde?

Hvis du ønsker at købe dæk til dit køretøj online, skal du klikke her.


Ikke kunde endnu?

Tilmeld dig nu gratis