Vores engrostilbud

Benyt dig af et af de bedste dæktilbud i Europa!

Hvis du er en professionel dækforhandler, som forventer at købe dæk med jævne mellemrum, så opfordrer vi dig til at benytte dig af vores konkurrencedygtige engrostilbud på dæk til personbiler, motorcykler og lastbiler.

Dine fordele som erhvervskunde:

 • Millioner af dæk til rådighed i realtid til øjeblikkelig forsendelse inklusive sjældne dæk og dæk af meget høj kvalitet. Dette muliggøres af en omfattende leverandørbase i Europa.
 • Ingen minimumsordre. Du kan endda bestille ét dæk ad gangen til forhandlerpris.
 • Samlede priser til let sammenligning. Leveringsomkostningerne er allerede inkluderet i dækprisen.
 • Særligt lave priser for alle ordrer på mindst 40 stk. per ordre.
 • Prisliste-baserede engrostilbud. Ud over alle premium- og økonomivaremærker specialiserer vi os i budgetvaremærkerne Goodride, Nankang, Tristar og nogle andre. Tilgængelighed er af afgørende betydning: I de fleste tilfælde står dæk, produceret i Asien, umiddelbart til rådighed til fantastiske priser i dag.
 • Mærket Viking (produceret af Continental i Europe) er vi hos Delticom eneforhandler af i mange EU-lande. Kontakt os, hvis du er interesseret.
 • De bedste betingelser på dæk fra vores hovedlager, som inkluderer mange af de bedstsælgende dæk. Du er velkommen til at afhente dækkene fra vores lager i nærheden af Hannover i Tyskland, eller du kan vælge at få dem leveret af os.
 • Specialtilbud, som normalt ikke findes i vores internetbutikker. Disse inkluderer ældre eller udgåede dæk og lagerudsalg til ekstremt lave priser.

Har vi allerede gjort forretning før?

 • Hvis du er en erhvervskunde, som foretager indkøb gennem vores internetbutik www.fleet24.dk, bedes du kontakte os via e-mail, som omfatter din kunde-ID, for at få oplysninger om vores særlige betingelser for engrosordrer.
 • Hvis du er vores e-handel leverandør, bedes du gøre os opmærksom på de bedst sælgende mærker, som kan være af interesse for os for at angive engrospriser. Der er stor sandsynlighed for, at der findes dæk, som vi kunne tilbyde dig til favorable betingelser.
 • Hvis du er dækforhandler fra et land uden for Europa eller fra et land, hvor vi ikke er repræsenteret med en internetbutik, vil vi gerne tilbyde forhandlerpriser for levering via luft, vand eller land uden minimumsordre.

Hvordan du kontakter os?

Skriv indledningsvist en kort e-mail til Engroshandel@delti.com med din forespørgsel bestående af en beskrivelse af de dæk, som du er interesseret i, samt angivelse af dit firma og dine kontaktoplysninger. Vi vil kontakte dig med vores tilbud inden for 48 timer.

Hvordan får du vores engrostilbud?

Når vi kender til dine behov, vil vi justere vores engrostilbud i overensstemmelse hermed. Vi foreslår, at data overføres automatisk. På denne måde sikrer vi, at du kun får tilbudt dæk, som står parat til øjeblikkelig levering.

Delticom_Lager_Sehnde

Om os:

Vores firma Delticom AG er vokset hurtigt, siden det blev grundlagt for 15 år siden, til at blive en af Europas største dækleverandører generelt, og den største dækforhandler på internettet i særdeleshed. Firmaet er noteret på børsen i Frankfurt i S-Dax segmentet. Vi havde en samlet omsætning på omkring 500 millioner Euros i 2015. For yderligere oplysninger om firmaet gå til www.delti.com.


Du er en privat kunde?

Hvis du ønsker at købe dæk til dit køretøj online, skal du klikke her.


Ikke kunde endnu?

Tilmeld dig nu gratis